Items where Division is "Faculty of Animal and Agricultural Sciences > Department of Food Technology" and Year is 2015
Jump to: Article | Conference or Workshop Item Number of items: 4.
ArticleAL-BAARRI, Ahmad Ni’matullah and LEGOWO, Anang Mohamad and HAYAKAWA, Shigeru and OGAWA, Masahiro (2015) Enhancement Antimicrobial Activity of Hyphothiocyanite using Carrot Against Staphylococcus aureus and Escherichia coli. Procedia Food Science , 3 . pp. 473-478. (Submitted) FITRIANSYAH, Bagus and AL-BAARRI, Ahmad Ni’matullah and LEGOWO, Anang Mohamad (2015) Konsentrasi Minimum Sistem Laktoperosidase untuk Menekan Pertumbuhan Escherichia coli pada Susu Sapi Segar. Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, 26 (1). pp. 100-108. ISSN 1979-7788 (Submitted) Conference or Workshop ItemPRATAMA , Yoga and ABDUH , Setya Budi M. (2015) SIFAT FISIK DAN KARAKTERISTIK ORGANOLEPTIK MINUMAN MILKTEA DALAM KEMASAN DENGAN PERLAKUAN PANAS DI ATAS SUHU PASTEURISASI: STUDI UNTUK INDUSTRI PANGAN SKALA KECIL. In: The 1st National Student Seminar on Agricultural Technology 2015 The Synergy of Agricultural Technology, Needs and Environmental Sustainability, 25 Agustus 2015, Fakultas Teknologi Pertanian UGM. SUTARYO, Sutaryo and KRISDIANTY, Nindy and RAHMAWATI, Erna and PURNOMOADI, Agung (2015) Analisis Pendapatan Penggunaan Limbah Cair Industri Pangan sebagai Co-Substrat dengan Feses Sapi pada Digester Biogas: dengan Fokus Produksi Methan untuk Produksi Listrik. In: Seminar Nasional Agribisnis III: Inovasi Agribisnis untuk Peningkatan Pertanian Berkelanjutan, 9 September 2015, Universitas Diponegoro. |