Items where Division is "Faculty of Animal and Agricultural Sciences > Department of Food Technology" and Year is 2015

Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: A | F | P | S
Number of items: 4.

A

AL-BAARRI, Ahmad Ni’matullah and LEGOWO, Anang Mohamad and HAYAKAWA, Shigeru and OGAWA, Masahiro (2015) Enhancement Antimicrobial Activity of Hyphothiocyanite using Carrot Against Staphylococcus aureus and Escherichia coli. Procedia Food Science , 3 . pp. 473-478. (Submitted)

F

FITRIANSYAH, Bagus and AL-BAARRI, Ahmad Ni’matullah and LEGOWO, Anang Mohamad (2015) Konsentrasi Minimum Sistem Laktoperosidase untuk Menekan Pertumbuhan Escherichia coli pada Susu Sapi Segar. Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, 26 (1). pp. 100-108. ISSN 1979-7788 (Submitted)

P

PRATAMA , Yoga and ABDUH , Setya Budi M. (2015) SIFAT FISIK DAN KARAKTERISTIK ORGANOLEPTIK MINUMAN MILKTEA DALAM KEMASAN DENGAN PERLAKUAN PANAS DI ATAS SUHU PASTEURISASI: STUDI UNTUK INDUSTRI PANGAN SKALA KECIL. In: The 1st National Student Seminar on Agricultural Technology 2015 The Synergy of Agricultural Technology, Needs and Environmental Sustainability, 25 Agustus 2015, Fakultas Teknologi Pertanian UGM.

S

SUTARYO, Sutaryo and KRISDIANTY, Nindy and RAHMAWATI, Erna and PURNOMOADI, Agung (2015) Analisis Pendapatan Penggunaan Limbah Cair Industri Pangan sebagai Co-Substrat dengan Feses Sapi pada Digester Biogas: dengan Fokus Produksi Methan untuk Produksi Listrik. In: Seminar Nasional Agribisnis III: Inovasi Agribisnis untuk Peningkatan Pertanian Berkelanjutan, 9 September 2015, Universitas Diponegoro.

This list was generated on Fri Dec 20 13:47:25 2024 WIT.