PEMANFAATAN PATI GARUT(Maranta arundinaceae) SEBAGAI BAHAN BAKU PEMBUATAN BIOETANOL DENGAN FERMENTASI OLEH SACHAROMYCES CEREVICEAE (Utilizationof Arrowroot Starch(Maranta arundinaceae)as Raw Material for Manufactured ofBioethanolwith Fermentation by Sacharomyces Ceraviceae)

MUSTOFA, ALWI (2012) PEMANFAATAN PATI GARUT(Maranta arundinaceae) SEBAGAI BAHAN BAKU PEMBUATAN BIOETANOL DENGAN FERMENTASI OLEH SACHAROMYCES CEREVICEAE (Utilizationof Arrowroot Starch(Maranta arundinaceae)as Raw Material for Manufactured ofBioethanolwith Fermentation by Sacharomyces Ceraviceae). Undergraduate thesis, UNDIP.

[img]
Preview
PDF - Published Version
84Kb

Abstract

PEMANFAATAN PATI GARUT(Maranta arundinaceae) SEBAGAI BAHAN BAKU PEMBUATAN BIOETANOL DENGAN FERMENTASI OLEH SACHAROMYCES CEREVICEAE (Utilizationof Arrowroot Starch(Maranta arundinaceae)as Raw Material for Manufactured ofBioethanolwith Fermentation by Sacharomyces Ceraviceae)

Item Type:Thesis (Undergraduate)
Subjects:T Technology > TP Chemical technology
Divisions:Faculty of Engineering > Diploma in Chemical Engineering
Faculty of Engineering > Diploma in Chemical Engineering
ID Code:34648
Deposited By:INVALID USER
Deposited On:09 Mar 2012 10:47
Last Modified:09 Mar 2012 10:47

Repository Staff Only: item control page